söndag 15 november 2015

Söndagsskörd

Efter gårdagens kulturchock kändes det lite fint att idag åter hoppa i Fristadsbrallorna och fortsätta med vinternattningen av trädgården. Med extra insats av maken för studsmattedemontering och inplockning av trädgårdsmöbel blev det en hel del gjort. Alla tomatplantor har förpassats till de sälla jaktmarkerna och ungefär hälften av dahliaknölarna har hamnat i papperspåsar inför vintern. Dessutom hanns det med lite finlir i form av flyttning av digitalisplantor till mer förmånliga placeringar. 

Endast några dahlior kvar att ta hand om och ett bubbelplastväxthus att sätta upp när temperaturerna sjunker. Det börjar luta åt armchair gardening...!!

Tomater, dahlior och röd grönkål plockades in från trädgården idag

2 kommentarer:

 1. Såg på väderkartan häromdagen att det fortfarande är meteorologisk sommar i några mindre delar av landet. Känns nästan som om det skulle gälla hos dig eller möjligen höst light. Här börjar nu tomaterna ta slut förutom fönstertomaterna som ger året runt. Du kommer nog att ha egna ända till jul.
  Angående växthuset så blir det vita gummilister, svarta hade ju sett för jäkligt ut i detta fallet.
  Ha det så gott
  Anette

  SvaraRadera
 2. Härligt med fortsatt skörd! Jag gav upp mina för några veckor sedan... men med tanke på detta milda vårväder var det kanske lite för tidigt; ) //Victoria

  SvaraRadera