tisdag 10 november 2015

Going back to Chelsea!

Så här glad är jag idag och kommer förhoppningsvis att vara också den 26 maj nästa år, för nu har jag bokat biljett för att åka till Chelsea Flower Show igen! Efter två års uppehåll känns det roligt på nytt, och när jag hittade flygbiljett för 700 kr kunde jag inte motstå...:-) Jag åker faktiskt bara över dagen eftersom det var enda chansen att komma iväg, men det tror jag blir fullt tillräckligt. Ses vi där??!

Bilden är från 2011 och tagen bland de ljuvliga rosorna i David Austins monter.6 kommentarer:

 1. Jaaa, jag vill följa med! Jag har aldrig varit där, det är ju för dåligt! Men, kan man verkligen åka över dagen? Det är ju oerhört lockande... Hmmm....
  Kram
  Katarina

  SvaraRadera
 2. Vad roligt att ha fått bokat det. Det kan faktiskt vara så att vi springer på varandra, jag ska nämligen också dit. Dock har vi inte riktigt bestämt vilken dag vi ska gå just där:) Ha det fint!
  Varma hälsningar,
  Sofie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Säg till om det blir samma dag! Annars är lördagen speciell eftersom man kan köpa växter från vissa utställare från kl 16 den dagen. Övriga dagar säljs inga växter alls.

   Radera
  2. Det ska jag absolut göra:) Tack, för tipset det visste jag inte. Dock tror jag inte det blir lördagen denna gången i alla fall, för vi flyger hem då på eftermiddagen:) Ha det fint!
   Varma hälsningar,
   Sofie

   Radera
 3. Har aldrig varit där och någon gång ska det väl bli... Men förmodligen inte nästa år. Hoppas på många bilder på din blogg så småningom. :)
  Kram Kristina

  SvaraRadera