lördag 26 april 2014

Blommig lördag - sommar hos mig

Sommarmorgon
Missade visst Blommig fredag i går, så då passar jag på idag att skruva fram inte bara veckodagen utan även årstiden. Här har det nämligen varit rena rama sommaren idag och imorgon ska det bli minst lika fint. Tydligen är sommaren här även rent meteorologiskt, men oavsett så har jag min egen lilla definition på sommar - när det är behagligare att befinna sig i skuggan än i solskenet. Så har det varit idag, även om man knappt vill säga det högt.

Vilken lycka att pricka in detta väder just en helg utan andra större planer än att vara i trädgården. Här har det lullats runt och gjorts ditt och datt - såååå härligt!

Det gäller att passa på att njuta, snart är våren tillbaka. Förhoppningsvis, kanske man ska tillägga :-)

Fler våriga inlägg hittar du här:

http://blandrosorochbladloss.blogspot.se/2014/04/ja-det-ar-varen-det-ar-varen.html

5 kommentarer:

 1. Så tjusigt det är i din trädgård. Buxbomshäcken är allt grann!
  Hehe. Får samma känsla om solen. Därför satt jag under parasollet och löste korsord igår mitt på dan. Fanken vad det var var varmt mitt på dan.

  Kul kommentar från sonen angående maskrosorna :) När vi flyttade hade vi massor med maskrosor (tomten hade stått orörd i flera år) och vi la ner mycket tid på att försöka få bort hela rötterna. Ett j-a jobb, men vi har knappt några kvar nu så "rotarbetet" lönade sig.

  Ha en fin dag!
  Kram Tamara

  SvaraRadera
 2. Njut av vädret! Förhoppningsvis kommer fler goda stunder i vår och sommar.

  SvaraRadera
 3. Underbar helg, även om jag mest har suttit inne o jobbat så har jag njutit det lilla jag har varit utomhus. Det är något med försommarljuset, blommande fruktträd och tulpanprakt som ger en ro i själen, tänker jag. Läste om maskroskriget, det är ett jäkla slit, men det lönar sig.
  Kram Kristina

  SvaraRadera
 4. Så vackert du har det och morgnarna i trädgården är verkligen speciella, dofterna, fräschören, lugnet

  Ha det fint
  /Anette

  SvaraRadera
 5. I dag har det verkligen varit sommar. Så varmt och härligt - och vindstilla. Nu börjar jag känna att det skulle behövas lite regn till rabatterna, men som sagt - det är bra härligt. Önskar bara att jag inte hade jobbat fullt så mycket i trädgården, att jag hade tagit mig lite mer tid till att njuta och se allt det vackra också. Ska ta igen det i veckan :D

  Kram
  //Linda

  SvaraRadera