fredag 23 maj 2014

Årets första trädgårdsbuketter!

I tisdags hade jag ett gäng tjejer på middag i växthuset och jag fick då en anledning att göra några små blomsterarrangemang till bordet. Så kul att för första gången i år gå runt och samla blommor och fina blad! Det fanns faktisk mer än jag trodde därute, och dessutom hade jag några nästan överblommade pioner från en vecka gammal bukett från en blomsterhandel.



Råvaran

Buketter på G

Till sist stack jag i några tulpanstjälkar där bladen hade fallit av - de är faktiskt ganska fina på nära håll!


8 kommentarer:

  1. Svar
    1. Tack Titti! Ja, nu börjar "ögongodistiden" - här har det slagit ut en hel del i värmeböljan som rått under helgen! Man kan nästan inte slita sig från trädgården...
      Kram
      Elin

      Radera
  2. Svar
    1. Tack Katarina! Förhoppningsvis finns här ännu mer vackert i början av juni:-)
      Kram
      Elin

      Radera
  3. Men så söta. Både blommor och vaser/koppar. Färgsprakande doftbomber!

    Ser ut som att du har världskartstyget från Åhlens som stolsöverdrag? Jag gjorde en tavla till sambon med det tyget. Väldigt poppis. Snyggt som stolsöverdrag också.

    Kram Tamara

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej!
      Vilket skarpt öga! Jajamänsan, det är karttyget som jag har sytt stolsöverdrag av. Riktigt snyggt tyg, fast tyvärr är det inte så formstabilt så man får justera överdragen lite mer än vad jag behövt med tidigare överdrag i andra tyger. Vi verkar ha ganska likadan smak, vi var nära att köpa den gröna Ikea-soffan också, som jag tycker är sååå snygg!
      Kram
      Elin

      Radera
  4. Så vackert! Vilka färger! Ja ännu finns inte så mycket att plocka hos mig.../Susanne

    SvaraRadera