fredag 27 juni 2014

Tredje gången gillt

För första gången har jag lyckats med den söta dvärgluktärten 'Pink Cupid' - hurra! Flera gånger tidigare har jag försökt men då har den antingen inte kommit upp alls, eller tynat bort längs vägen. Hoppas att jag har fått in den rätta knycken nu, för denna vill jag ha igen - så praktiskt och sött med en luktis som inte behöver stöd!


I kväll bär det iväg till sommarstugan igen. Det blir inte mycket trädgårdstid just nu, men nästa vecka ska jag ta mig en kväll eller två. Fast dessförinnan ska jag hinna med några trädgårdsbesök på söndag - Tusen Trädgårdar here I come!


4 kommentarer:

 1. Heja dig! Nu har du rätta knycken. Kommer garanterat att funka framöver också!

  Förresten. Det där växthuset ni har. Wow! Nästan så man blir sugen på att flytta in i grannhuset bara för att kunna spana på det - och dina framtida projekt i trädgården. Och bli en sån där nyfiiiiken granne som vet allt om alla ;)

  Hoppas du får se mycket fint på Tusen Trädgårdar!
  Kram Tamara

  SvaraRadera
 2. Du är sååå välkommen att flytta in! :-) Trädgårdsnyfikna grannar kan man inte få för många av!
  Kram
  Elin

  SvaraRadera
 3. DEn är helt underbar men den är svår. Jag sådde min idag. Vad tror du om det?
  Hittade nämligen påse först idag.
  Allt gott
  Annika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Luktärter i september - varför inte?! Jag tänker alltid att jag ska så nya saker i början av sommaren, men det blir aldrig av - inte ens sallat och sådant som verkligen borde sås på nytt.
   Luktärter däremot har jag sått på senhösten några gånger, och övervintrat i växthuset, och det har funkat. Dock inte dessa.
   Kram
   Elin

   Radera