söndag 25 maj 2014

Tjuvstart på färgkombo!

Vilken helg det har varit! Jag tror inte att vi i Skåne är ensamma om värmeböljan som pågår, och idag har det nästan känts kriminellt att vara inomhus. 

Trots alla färgbomber som briserar runtom i trädgården och bjuder in till plockning, så kunde jag inte stå emot tre buntar med lejongap på Ica i den mest underbara färgkombination. Faktum är att det är ungefär de färger som mina egna olika frösådda lejongap (förhoppningsvis) kommer att ha, men de lär tyvärr inte bli lika stora och kraftiga som dessa giganter. 

 
En intressant färgkombo hittade jag ikväll också på mina fötter, som efter två dagar utomhus med tofflor fått danska flaggans färger...
 
 

2 kommentarer:

 1. Jag älskar också dessa färger och har penséer i samma kombination, med undantag för det ljusrosa. Tofflor (trä?) är livsfarliga i längden. Numera har jag dem på trappan (för den rätta känslan) och tvingar mig att trädgårdera i gympadojor. En insikt man gör med åren.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Marta! Ja, tofflor är praktiska att slänga på sig, men ungefär där tar det praktiska slut. Varje år glömmer jag att jag får torrsprickor i hälarna av alltför flitigt tofflande, så även i år...
   Kram
   Elin

   Radera