fredag 15 juli 2016

Gräset är grönare på denna sidan

Om perennplanteringarna inte är så vackra för tillfället på grund av min nedklippningsövning, så är gräsmattan desto mer exemplarisk. Kombinationen av ymnigt regnande i juni, relativ värme, en andra omgång Algomin och vår flitiga Automower har gett en fantastisk finish på grönytorna. Fast egentligen vill jag ju inte att gräsmattan ska se ut så här efter semestern, för då har stranddagarna varit lätträknade...När kanterna dessutom är klippta och lavendelhäcken blommar som nu (eller för en vecka sedan då bilden togs...) så blir det bara hur snyggt som helst :-)4 kommentarer:

 1. Åh så fint du har det! Algomin, hört om det. Ska göra underverk. Borde, hm, måste, prova, för min lilla runda gräsmatta är inte alls det smycke som det är tänkt...
  Nu hoppas vi på stranddagar!!!
  kram
  /Katarina

  SvaraRadera
 2. Mmm, gräsmattan är onekligen grön och frodig just nu... Men det är blommorna också, så jag ska inte klaga. Hoppas ända på lite värme i lagom dos under min sista semestervecka nästa vecka.
  Önskar dig en fin helg!
  Kram Kristina

  SvaraRadera
 3. Oj, vilken fin gräsmatta du har! Min gräsmatta ser inte ut så, trots få dagar på stranden.... men det kan ju bero på torkan förstås.. Och rabatterna dina, så fina!

  Kram Gunilla

  SvaraRadera
 4. Wow, vilken gräsmatta! En sån kan man bara drömma om här mellan maskroshagarna.
  Allt gott
  /Anette

  SvaraRadera