söndag 6 september 2015

Ett oskrivet blad...

Ja, så känns det ju lite när man har detta framför sig :-) Vår nya rabatt på norrsidan har stått tom ett bra tag, men i väntan på att stensättningen längs fasaden skulle bli färdig har jag inte velat plantera upp den. Eftersom jag till slut insåg att det inte skulle hinna ske denna sidan årsskiftet om jag skulle göra det själv tog jag till slut in hjälp som snabbt och lätt lade en kullerstensbård längs de två sidor av huset där det behövdes. 

Nu har jag den för mig ovanliga situationen att jag vet precis vad som ska planteras (ett HAV av vidjehortensia "Strong Annabelle"), men har inte hunnit skaffa några plantor... Det är ju inte helt billigt med så många ex som jag behöver och så här sent på året är sortimenten lite begränsade. Research pågår!


Framsidan

3 kommentarer:

 1. Kommer bli jätteläckert med en massa Annabelle. Hon är ju så tacksam och blomvillig. Det funkar ju med i princip vad som helst till er neutrala fasad. Det är lite svårare när man har falurött hus. En del växter går bara inte då.

  Ha en fin vecka!
  Kram, Karin

  SvaraRadera
 2. Tabula Rasa kan man också säga.
  Jag förstår att det går åt ett antal men fint kommer det att bli.
  Allt gott
  Annika

  SvaraRadera
 3. Bra med hjälp när man inte hinner. Nu väntar ju bara det roliga med plantering, perfekt. :) Förstår dina funderingar kring att hitta plantor, du får ringa runt och se vem som har kvar...
  Kram Kristina

  SvaraRadera