lördag 9 april 2016

Grrrr...

När jag kom ut i växthuset i förrgår morse möttes jag av en trist syn. Någon hade under natten varit inne och rotat runt, dragit upp några plantor, stulit några kryddväxter men hade framförallt brutit av alla nästan utslagna tulpaner i fyra av mina sex stora krukplanteringar som har stått i växthuset sedan i höstas...:-(

Det såg väldigt osystematiskt ut och en del av de kortare avbrutna tulpanerna låg kvar på golvet, så antagligen var det ett spontant påhitt påeldat av ett eller annat berusningsmedel. Hursomhelst, så himla tråkigt att man ska behöva oroa sig för sådant här - grrrrrrrrrr!!


De få tulpanstjälkar som gick att rädda hamnade i ett glas, och nu fick jag i alla fall se minst en av min absoluta favorittulpan - Apricot Parrot (kan också ses HÄR)!8 kommentarer:

 1. Nää, fy så tråkigt! Tänk att det ska vara så svårt för vissa att skilja mellan ditt och mitt. Ännu värre när det också bara är meningslös skadegörelse. Trodde bara att det var rådjur man skulle oroa sig för i tulpantider! Men det känns ju lite trösterikt att du räddade några som du får njuta av inomhus.

  Kram till dig och nu hoppas vi på en fin trädgårdshelg i alla fall!
  Cathrine

  SvaraRadera
 2. NÄÄÄÄÄÄ! Totalt meningslöst, ja, och tror inte det är någon växt- och blomälskare, utan någon som - förmodligen i ett o annat rus - tyckt att detta var en god idé. Rädda det som räddas kan... Ja, och hoppas nu du kan njuta av dem och en riktigt härligt solig trädgårdshelg.
  kram
  /Katarina

  SvaraRadera
 3. Nääää och du som hade så fantastiskt vackra tulpaner i krukor som jag var så avundsjuk på!!!
  Så fruktansvärt meningslöst och varför förstöra så ?
  Stor KRAM /Isa

  SvaraRadera
 4. Så tråkigt och meningslöst. Och lite kymigt att någon rotar runt inne hos en.
  Helene

  SvaraRadera
 5. Såå tråkigt! Man blir verkligen ledsen när något som är betydelsefullt för en bara förstörs av någon annan och där syftet varit att förstöra. Jag menar det är ju ingen olyckshändelse eller något djur som varit framme. Jättetrist!
  Pia

  SvaraRadera
 6. Fy vad arg jag hade varit!!! Sänder en riktig tröstekram till dig, prata med grannarna och hör om de sett något...
  Kram Kristina

  SvaraRadera
 7. Fy vad hemskt! Jag tappar nästan andan när jag ser det här.
  Jag har möss ute men det här var lite väl grovt.
  Ha det så bra du kan så ses vi snart.
  Annika

  SvaraRadera
 8. Så utrolig dårlig gjort! At dyrene kommer og ødelegger noe i hagen er en del av naturen, men at noen mennesker skal ødelegge på den måten er forkastelig! Ønsker deg alt godt videre! Stor trøsteklem fra Anne-Kristin

  SvaraRadera