tisdag 14 juni 2016

Lärarbuketter och sommarlovsregn


Idag var det dags för skolavslutning, med obligatoriska blommor till lärarna! Härligt att kunna använda trädgårdens överflöd som ju ändå kommer att vissna ganska snart.

Givetvis kom det (av mig) efterlängtade regnet just första dagen på sommarlovet, det var ju inte så höga odds på det...:-) Nåja, barnen lider nog inte så mycket av det, och jag blir väldigt nöjd om trädgården blir genomvattnad!


3 kommentarer:

 1. Heldige lærere som får så flotte blomsteroppsatser! Her er det enda noen dager før det er ferie, men da skal hagen nytes fra morgen til kveld! Hilsen Anne-Kristin

  SvaraRadera
 2. WOW! Så maffiga buketter fick jag inte av mina elever minsann! Inte en enda bukett faktiskt. Det verkar som att eleverna kommit av sig med att plocka blommor till fröken. När jag gick i låg- och mellanstadiet plockade jag alltid en bukett till min fröken av det som fanns i trädgården eller i skogen.

  Kram, Karin

  SvaraRadera
 3. Hej Elin.
  Du har en dejlig have, kan jeg se. Jeg må da lige lægge en kommentar ind på min søster/bror blog af samme navn som min. Trädgårdstid og Havetid kan fungere og gå hånd i hånd i vore to nabolande.
  Kh. Jørn

  SvaraRadera