lördag 9 maj 2015

Tulpaner tulpaner tulpaner!

Kanske lite väl stort fokus på tulpaner på bloggen just nu, men svårt att låta bli! Det går inte en dag denna period utan att jag tackar mig själv för att jag tog de där timmarna i höstas för att gräva ner lökar. Det gäller att komma ihåg det när höstrusket sätter in!
 

6 kommentarer:

 1. Så fint, en riktig färgkick. Ha det bra/Marika

  SvaraRadera
 2. Hvilken fantastisk blomstring! Legg gjerne ut bilder for min del! Jeg har sluttet å plante dem på grunn av hjorten som kommer og spiser dem. Har noen som står på plasser der den ikke så lett kommer til, så litt tulipanblomstring blir det heldigvis her også! Ha en fin lørdag! klem, Anne-Kristin

  SvaraRadera
 3. Du, jag kan bara hålla med!! Jag njuter av tulpanerna och är så glad jag bestämde mig för fler! Ser ut som härliga kombinationer hos dig.
  Kram Kristina

  SvaraRadera
 4. Du, det är helt OK att frossa i tulpaner nu! Vi har ju väntat så länge, och den här perioden är alldeles för kort för att inte ta tillvara på. Härlig bild du bjuder oss på idag!

  SvaraRadera
 5. Oj! Absolut ska du tacka dig själv, vilken prakt!!!
  kram
  Katarina

  SvaraRadera
 6. En ovanligt fin tulpanplantering, säger en som inte är överförtjust i senblommande lökväxter. Ska man stå ut med nervissningen så måste det vara så här underbart vackert innan.
  Kram
  Marta

  SvaraRadera