fredag 29 augusti 2014

Före och efter - uppfarten

Häromdagen hittade jag ett gäng bilder från när vi köpte huset och trädgården år 2004. Jag har varit lite trädgårdstrött på sistone och inte riktigt tyckt att trädgården har uppfört sig som den borde, men det avhjälptes snabbt genom att bläddra igenom dessa gräsliga motiv. En påminnelse om att vi faktiskt har kommit en bra bit på den där vägen som i och för sig aldrig tar slut men som alltid leder till något ännu bättre:-)

Eftersom jag själv älskar "före-och-efter-bilder" tänkte jag dela med mig, och här kommer allra först vårt tjusiga plåtgarage och uppfart.Rivningen av garaget (om man kan kalla det för det) var en av de första sakerna vi gjorde i trädgården. Grannen blev så glad över utsiktsförbättringen att han öppnade en flaska champagne!

Idag ser uppfarten ut så här:


Kanske lite orättvis jämförelse eftersom före-bilderna är tagna på vintern, men jag kan lova att det inte var så mycket bättre på sommaren heller...

3 kommentarer:

 1. Ciao! Bel blog con un bel giardino! Ti seguirò con piacere anche per vedere i lavori che stai facendo :)

  Un saluto :)

  SvaraRadera
 2. Ojoj, förstår att grannen din var glad när det garaget togs bort, det var inte vackert. Men tänk vilken skillnad mot nu och visst är det häftigt att titta på gamla foton och verkligen SE vilken skillnad det är? Kul att se före och efter, finns inget bättre (tycker jag).
  Kram Kristina

  SvaraRadera
 3. Vilken lyckoost din granne är! Ett hus alldeles här i vår närhet skulle också må bra av ett ägarbyte, men jag gett upp hoppet.
  Tråkigt med er källare, hoppas det löser sig på bästa sätt.

  SvaraRadera