måndag 18 augusti 2014

Efter regn...

...kommer det mera regn, och sedan kanske lite solsken - och en regnbåge. Tyvärr hann jag inte fånga regnbågen på bilden innan den bleknade lite, men jag hann i alla fall få den där barnsliga glädjen över det färgglada fenomenet.


I slutet av regnbågen finns det en skatt, sägs det ju, och med lite kreativ placering av fotografen så blev det sanning i min bild. Vårt växthus är verkligen trädgårdens nav som allt kretsar kring, och framförallt under säsongen som ligger framför oss gör det nytta. Idag har dörrarna på växthuset varit stängda för första gången på flera månader för att hålla en högre temperatur än utanför. Det var som sagt ett tag sedan... Men nu känns det verkligen som om hösten har gjort blixtentré här i Malmö med kyla, regn och kraftiga vindar. Inomhus tände vi kakelugnen för första gången i går kväll och stoppade in täckena i barnens påslakan :-)

Men snart kommer det nog lite sensommar igen, det är ju trots allt bara augusti!

2 kommentarer:

  1. Vilken underbar skatt du har där, vid regnbågens slut ! Håller med dig nu kan man vara i växthuset igen efter den här heta sommaren och ja, jag fick också stänga dörrarna för att behålla värmen idag.
    Ha det så gott !
    Kram/Isa

    SvaraRadera
  2. Åh ditt växthus är sååååå fint!!!

    SvaraRadera