fredag 5 september 2014

Ett avbrutet projekt

För två veckor sedan installerade vi vår nya robotgräsklippare och var då tvungna att lägga ny kabel runt gräsmattan som begränsar var det ska klippas. När det kom till gränsen mot rabatten på baksidan av huset slog jag till och lade kabeln så att det blev ett utrymme att bredda rabatten (som jag alltid tyckt blev för smal).
 
De första spadtagen togs redan i helgen som gick, med planen att fortsätta så fort tid fanns. Så blev det nu inte, eftersom de häftiga regnen över Malmö i söndags morse fyllde vår källare med en och en halv meter avloppsvatten och gav oss lite annat att pyssla med..:-(
 

Man ser var gräset klipps och inte klipps!
Trädgårdsarbetet går alltså för närvarande på sparlåga, och jag försöker att inte ens titta ut och se allt som jag så gärna vill göra men inte hinner med. Förhoppningsvis kan jag i alla fall smyga in lite tid nästa vecka för att plantera alla vårlökar som är beställda och på väg! Då kan man ju drömma om våren när allt börjar om, tulpanerna blommar och källaren förhoppningsvis är nyrenoverad!
 
Ha en skön helg!


1 kommentar:

  1. Men fy! Så trist att ni drabbades av regnet! Hoppas det blir okej till slut med källaren och att du har energi och ork att fortsätta med rabatten.
    Kram! Kristina

    SvaraRadera