söndag 5 juli 2015

Den blir smalare och smalare...

Ja, inte rosenrabatten under äppleträdet alltså, utan gången förbi växthuset. Inte första gången jag har missbedömt plantors tillväxtförmåga och omfång... Men jag drar så gärna in magen och går i sidled förbi när det blommar som bäst så här. Rosen (samma Constance Spry som fanns med här) har dessutom nu på allvar klättrat upp i trädet och gett det en "andra blomning". Väldigt charmigt, tycker jag :-)


4 kommentarer:

 1. För en sådan skönhet är det verkligen värt att gå på snedden. Så fin ihop med pionen och daggkåpan också.

  Kram, Karin

  SvaraRadera
 2. Oj oj så vackert!! Constace spray är ju en helt underbar ros! Visar min också just nu för det är första året som den når runt på rosenbågen. Mycket snyggt med pion och daggkopa framför. Jag inser också nu att jag har satt många saker alldeles för tätt. Men det är väl bara att flytta på plantor tänker jag och trycker ner ytterligare en växt!!!

  SvaraRadera
 3. Tack gulliga du, skrattade högt åt din kommentar om Austin katalogen! Håller med den är så perfekt rosen att den nästan ser plastig ut som en kulis av plastblommor i en romantisk film.

  SvaraRadera
 4. Där skulle inte jag heller vilja klippa! Underbar blomning! Har läst ikapp och glatts åt vackra buketter och nickat instämmande kring tagetes v/s sniglar...
  Kram Kristina

  SvaraRadera