söndag 22 mars 2015

Ett bakslag och en bra dag

Äntligen igång med några sådder! Helgen inledde inte så starkt, först med regn, regn, regn och sen en antal minusgrader på det. Men idag har solen strålat och gett perfekt pysseltemperatur bakom glas. Fem pluggboxar och ett brätte står nu på fönsterbrädan i köket i väntan på groning.

Tänk - en hel trädgård får plats i ett fönster. Just nu alltså... Snart kommer den intressanta utmaningen att hinna skola om 270 småplantor till större krukor och sedan förvara dem tills utplantering. Men det tar vi då!

 

6 kommentarer:

 1. Åhh så roligt det ser ut och vilka praktiska pluggboxar du har !
  Ha det så gott !
  Kram/Isa

  SvaraRadera
 2. Jag älskar pluggboxen så bra till sommarblommorna.
  En sak i taget min vän....
  Jag skall så mitt när jag kommer hem från STockholm.
  Allt gott
  Annika

  SvaraRadera
 3. Kul att ha kommit igång med sådderna! :) Så mycket trevligare att hålla på med det än att vara utomhus. Vad har du sått för skojigt?
  Kram Kristina

  SvaraRadera
 4. Kul att du kom förbi hos mig. Jag tar det som en komplimang att du tycker att vi har lite samma stil för du är så jätte duktig och har en så otroligt fin trädgård. Ja visst är det är kul att äntligen komma igång med vårsådderna. Idag krukade jag mina dahlia knölar och sådde stockrosor. Jag petade även ner vitlöken i landet. Vad sådde du?

  SvaraRadera
 5. Kul att du tittade förbi hos mig! Jag håller med och tar det verkligen som en komplimang att du tyckte vi har samma stil för du är så otroligt duktig och har en sådan otroligt vacker trädgård. Visst är det kul att komma igång med vårsådderna. Idag krukade jag mina dahlior och sådde stockrosor. Jag petade även ner vitlök i landet.

  SvaraRadera
 6. Que bonito jardin y cuando te salgan las flores será preciosos.
  Te animo a echar un vistazo a mi post verás algunas ideas realmente interesantes, que creo te pueden inspirar. Deseo que pases un buen rato y espero que te guste y si es así y no eres seguidora espero que te hagas, gracias por visitarme. Elracodeldetall.blogspot.com

  SvaraRadera