söndag 29 oktober 2017

Torka på bloggen men sjöblött därute...

Blötare höst än denna har jag svårt att minnas och idag när solen skiner för första gången på länge är det halv storm... Lite olämpligt eftersom jag har fått förnyad trädgårdslust så här lite sent på säsongen. Men en del tid i trädgården har det ändå blivit denna helg och vinterförberedelserna har startat. Idag kom bubbelplastväxthuset på plats inne i växthuset och har fyllts med alla pelargoner och citrusträd. Nu kan frosten få komma, vilket faktiskt är lite efterlängtat så att dahliorna kommer ur jorden...


I övrigt är delar av trädgården en enda röra på grund av vår utbyggnad, men jag är ändå ganska nöjd att plattan är gjuten och det bara är uppkört (nerkört?) på ena sidan av den... Men imorgon kommer muraren, och det återstår att se om det är lika mycket disciplin på honom...:-)


Fortsättning följer!

4 kommentarer:

 1. Ja, hallå, äntligen sol och så blåser det halv storm?! Vad är det för sätt! ;)
  Skönt att det går bra med utbyggnaden, håller tummarna att det fortsätter så. Hur ligger utbyggnaden egentligen på tomten? Har inte blivit riktigt klok på åt vilket håll ni bygger.
  Kram Kristina

  SvaraRadera
 2. Härligt att ni kommit igång och att det är någorlunda ordning på förstörelsen runt. På sistone har jag haft en hel del sol. Hela helgen och lördagen satt jag på en bergstopp och njöt 20+ grader i vindlä :) Då är det lätt att ta sig ut och jobba.

  Ha det gott! Carina

  SvaraRadera
 3. Åh vad spännande! Ska bli intressant att följa bygget! :)
  Var i sverige finns din trädgård? Du är visst långt söderut?
  /Kitty

  SvaraRadera
 4. Your blog was absolutely fantastic!
  Great deal of great information & this can be useful some or maybe the other way.
  Keep updating your blog,anticipating to get more detailed contents.
  หนังออนไลน์

  SvaraRadera