lördag 28 januari 2017

En ny trädgårdsmässa!!!

Häromdagen damp det ner ett spännande nyhetsbrev från danska Haveselskabet i min mailbox. I sommar kommer den nya trädgårdsmässan CPH Gardens att hållas i Köpenhamn. Jag som älskar denna typ av tillställningar har redan noterat datumen 21 - 25 juni i kalendern, och kommer därmed att kunna gå på (minst) tre trädgårdsmässor inom en månad - först Chelsea Flower Show, sedan Malmö Garden Show och sedan mässan i Köpenhamn. Hurra!

Bild från Haveselskabets hemsida
Med 8 showträdgårdar, 12 utställningsträdgårdar och 200 utställare verkar arrangörerna vilja ta upp kampen med självaste Chelsea - det bådar gott :-)

Läs mer om mässan här: https://haveselskabet.dk/cph-garden-2017-en-hyldest-til-haveglaeden

5 kommentarer:

 1. Men va kul! Enda trädgårdsmässan jag besökt utanför Finland är Nordiska trädgårdar i Älvsjö. Har pratat om att tajma in ett sverigebesök när det är 1000 trädgårdar, men ännu har det inte lyckats.
  /Kitty

  SvaraRadera
 2. Tack för tipset. Bra med fler mässor. Och du har ju mycket att se fram emot nu.
  //Helene

  SvaraRadera
 3. Det lät riktigt spännande :) Och lagom tidsmässigt till när jag tänkt gå på semester. Flera danska plantskolor står också på önskelistan...

  Tack för tipset! Carina

  SvaraRadera
 4. Visst låter det intressant! Då har vi dessutom hunnit återhämta oss från CFS😉
  Kram
  K

  SvaraRadera
 5. Spännande! Får se om jag är mätt på trädgårdsmässor efter Chelsea... ;) Hur som helst är det kul att det händer något mer i närområdet.
  Kram Kristina

  SvaraRadera