tisdag 17 mars 2015

Ett hav av penséer!

Bakom en hög idegranshäck i Slottsträdgården fick jag idag en skymt av Malmö stads penséplanteringar som står där i väntan på att placeras ut runtom i stan. Läckert, eller hur?


Jag är så glad att min hemstad lägger så stor vikt vid sina parker och planteringar och jag tar ofta små omvägar för att njuta av olika "gröna favoriter", inte minst Slottsträdgården själv. Håller alla gröna tummar och fingrar för att detta fantastiska arbete ska fortsätta!

6 kommentarer:

 1. Visst är det trevligt när de bryr sig.
  Fina krukor de har.
  Allt gott
  Annika

  SvaraRadera
 2. Verkligen en mäktig syn! Men att vara trädgårdsarbetare och plantera alla dessa avundas jag inte.
  Allt gott
  Anette

  SvaraRadera
 3. En härlig syn med alla dessa vårblommor. Det är kul att kommunerna har börjat förstå vad en trevlig miljö betyder för innevånarna. Här i Södertälje har de verkligen satsat stort de senaste åren, med otroligt vackra planteringar till glädje för oss alla./ Titti

  SvaraRadera
 4. Trevligt säger jag också. Att ha det vackert omkring sig i närmiljön gör oss alla gladare.
  Kram Kristina

  SvaraRadera
 5. Underbart med alla penséerna. Visst är det trevligt med blommor runt om i staden. Vi har en duktig trädgårdsmästare som ser till att det finns fina planteringar. Ha det gott!

  SvaraRadera
 6. Instämmer, Malmö är fantastiskt duktiga på att pryda staden med växter. De gör ett fantastiskt arbete och vi malmöbor (och andra) njuter och uppskattar det mycket. Vilken härlig och löftesrik bild du bjuder!
  kram
  Katarina

  SvaraRadera