fredag 20 mars 2015

Blommig fredag - Min största trädgårdsdröm!

Idag får jag vara lite förutsägbar och låta temat landa på den trädgårdsdröm som redan gått i uppfyllelse. Numera kretsar trädgårdslivet ganska mycket kring vårt fina växthus, och även om jag såklart har massor av trädgårdsdrömmar kvar, så är det fortfarande högst på listan.

Eftersom det byggdes lite som en tidig 40-årspresent till mig (från mig...!) så fick jag sedan på själva dagen det finaste "presentkortet" någonsin från de tre sönerna :-)


 Och här "IRL":
 

Just nu är kanske min största trädgårdsdröm att någon ska valsa in och måla om växthuset, som inte direkt är så skinande vitt som på bilden...

Fler trädgårdsdrömmar hittar du hos Hélena på Bland Rosor och Bladlöss:

http://blandrosorochbladloss.blogspot.se/
 
 

13 kommentarer:

 1. Ett så ljuvligt vackert växthus! Det är även min största trädgårdsdröm just nu, skulle gärna få se ut exakt som ditt. Men jag kommer nog att fortsätta drömma ett tag till innan det blir verklighet ;)
  Ha en fin helg!
  /Gunilla

  SvaraRadera
 2. Så vackert det är placerat med träder och den fina rabatten och det verkar vara en synnerligen uppnålig dröm att få det målat! Glad vår! /Lotta

  SvaraRadera
 3. Det var ett riktigt drömväxthus. Så snyggt.
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 4. Jamen, oh, det växthuset skulle jag med 'nöja mig' med! :) Himla vackert! Underbart presentkort! Ha en fin helg! :) Mia

  SvaraRadera
 5. Mycket vackert, ett drömväxthus!
  /Anette

  SvaraRadera
 6. Utan drömmar stannar allt....känns som om det är en otroligt viktig ingrediens till ett njutbart liv.
  Din dröm är verkligen underbar...=)

  Trevlig helg!

  Kram Ninni

  SvaraRadera
 7. Så snygg teckning. Märks att de satt sig in i och engagerat sig i växthusbygget också. Förstår att du måste vara supernöjd med detta växthusprojekt. Målning och annat underhåll är inte populära sysslor här så jag försöker förenkla så mycket det går. Jobbigt om man ska leja till allt också.
  Ha det så gott
  Anette

  SvaraRadera
 8. Dina tre söner verkar ju vara en hejare på att rita och måla. De kan kanske måla huset vitt? :-)
  Ett härligt växthus har du. Förstår att du njuter!

  SvaraRadera
 9. Ditt växthus är så himla fint, en riktig dröm:) Ha det fint!
  Varma hälsningar,
  Sofie

  SvaraRadera
 10. Ditt växthus är ju fullkomligt magiskt vackert. Annat än min aluminiumhistoria;-) Förstår att du njuter! Jag hade nog fått nypa mig i armen varje dag om jag hade haft ett så fint som ditt:-)
  Allt gott i helgen!
  Milla

  SvaraRadera
 11. Hjälp är dettta dröm växthus ditt!!! Grattis du lever verkligen många av oss trädgårdsbloggares dröm. Själv har jag bara en hög med makadam där det ska stå ett växthus och inga utsikter att det någonsin skall stå ett där. Suck!!! Men då är det desto roligare att du finns och kan glädja oss med dina magiska bilder på ditt!!! Allt gott från ett snöigt Enköping.

  SvaraRadera
 12. Ditt växthus är jättefint liksom presentkortet. Roligt att läsa att du inte bara springer vidare och drömmer nytt utan stannar kvar och lever drömmen.

  Ha en fin vecka! Carina

  SvaraRadera
 13. Ditt växthus är verkligen en dröm och presentkortet var ju underbart! :) Du gör helt rätt som stannar upp och njuter av drömmen.
  Kram Kristina

  SvaraRadera