fredag 16 februari 2018

Utbyggnad

Vår utbyggnad börjar närma sig färdigställande, och det är hög aktivitet just nu (i motsats till här på bloggen...). Bilden är tagen för några veckor sedan men på utsidan har det inte hänt så mycket sedan dess. På insidan däremot är målarna i full gång med att spackla, måla och tapetsera väggar så att det nu börjar likna ett riktigt rum.

Funderingarna kring utsidan är ständigt närvarande. Eftersom fotbollsplanen nu fått glasfönster i mer än en riktning (när vi byggde växthuset blev planen enkelriktad) har fotbollsmöjligheten helt fallit bort - vilket är tråkigt för sönerna men vilket givetvis öppnar upp oanade möjligheter för Fru Trädgårdstid :-) Men först måste det tråkiga göras; stenläggning och gräsmatteåterställning... 2018 blir nog ett hektiskt trädgårdsår!

7 kommentarer:

 1. Men fint kommer det att bli :) Spännande!
  Ha en skön helg nu...
  Kram från Titti

  SvaraRadera
 2. Det ser ju redan helt fantastiskt ut. Rolig idé med den uppglasade rundningen/vinkeln i hörnet.

  Ha en fin helg! Carina

  SvaraRadera
 3. Så otroligt fint! Att göra tillbyggen så det passar in är inte det lättaste, men det här ser ju kanon ut. Är det förbindelse i runda delen? Är det ett vanligt rum eller ett svalare orangeri? Ser fram emot fler inlägg och förklaringar.
  /Anette

  SvaraRadera
 4. Det ser supermysigt ut!
  Jag har aldrig tillåtit mina söner spela fotboll i trädgården, vilket jag naturligtvis får äta upp med jämna mellanrum nu när de är större. För mamma var minnsann blommorna viktigare.....
  Men faktum är att trädgården är just en trädgård och inte är en fotbollsplan. (Det finns faktiskt fyra stycken fotbollsplaner inom en radie av 700 meter från vårt hus, så det har inte gått någon nöd på sönerna.) Men i ärlighetens namn så hade jag aldrig vågat stå på mig om jag inte hade läst det här resonemanget i Lotta Möllers Trädgårdens natur. Så referera till henne och plantera!

  SvaraRadera
 5. Så snyggt det blev! Det ska bli kul att se hur det blir när det blir klart!!

  SvaraRadera
 6. Your blog was absolutely fantastic!
  Great deal of great information & this can be useful some or maybe the other way.
  Keep updating your blog,anticipating to get more detailed contents.
  หนังออนไลน์

  SvaraRadera