torsdag 16 mars 2017

Blommig Fredag - glädje!

Häromveckan kom äntligen vårt efterlängtade bygglov för vår utbyggnad! Egentligen borde jag nu fokusera på upphandling av byggare och införskaffande av energiberäkning och liknande tråkigheter man behöver för att få klartecken att sätta igång - men allt jag kan tänka på är hur jag ska utforma trädgården kring den nya huskroppen...:-) 

"Garden First" - för att travestera en (ö)känd världsledare...


Fler glädjefyllda inlägg finns hos Bland Rosor och Bladlöss på länken:


12 kommentarer:

 1. Men så underbart och härlig prioritering :-) Ritningarna ser bra ut!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 2. Ser redan jättefint ut. Hur blir det då inte när det hela är klart, tjusigt!
  Trevlig helg!
  /Anette

  SvaraRadera
 3. Oj, oj, oj så fint det ser ut! Helt enkelt en snillrik utbyggnad i mina ögon, klart det är svårt att fokusera på annat.
  Ska bli så roligt att följa.
  Trevlig helg och kram
  /Anette

  SvaraRadera
 4. Wow vilken tillbyggnad ser helt underbar ut!! Grattis till bygglovet. Förstår att det är roligare att rita trädgård än allt det där andra... Jag gör ungefär samma sak ibland när jag tröttnar på det rent byggnadspraktiska.

  Ha en fin helg! Kram, Carina

  SvaraRadera
 5. Såklart och typiskt sådana som oss att göra "rätt" prioriteringar :D

  Ha en skön helg!

  //Veronica

  SvaraRadera
 6. Åh va kul! :) Sann glädje!
  /Kitty

  SvaraRadera
 7. Sikken et smukt hus - og tilbygning. Tillykke med tilladelsen!
  For mig kommer haven også først. Man kan jo bygge et hus på kort tid i forhold til hvor mange år det tager at lave en dejlig have. God fornøjelse med det hele!

  Hilsner fra Ulla

  SvaraRadera
 8. Vad roligt, grattis! Vi går oxå i dom tankarna och har börjat dra i allt som ska till för att få till ett bygglov. Inte helt lätt med byråkratin ibland.

  Ha en fin fredag! /Veronica

  SvaraRadera
 9. Men så fantastiskt snyggt det kommer att bli! Grattis till bygglovet! Jag räknar med att få följa processen här i bloggen.
  Önskar dig en härlig helg.

  SvaraRadera
 10. Det kommer verligen att bli fint, whaooo! Stort lycka till med bygget. Hittar du några riktigt bra byggare så får du gärna tipsa, eftersom vi också har planer på att bygga om snart. Trevlig helg!

  SvaraRadera
 11. "Hagen først" - he-he!
  Lykke til! Det blir knallbra :)

  SvaraRadera
 12. Grattis till bygglovet, för somliga blir redan det ett oöverstigligt hinder.
  Vi har platsen, men det är för nära allmänning (inte granne, alltså) som inte kan ge dispans från fyrametersregeln. En granne hade kunnat ge den, men inte de olika förvaltningarna som "ansvarar" för allmänningen för då "sviker" de allmänheten. Ngt i den stilen.
  Ritningen är helt underbar men den får byggarna ta hand om. Klart att utanför är lika viktigt som själva bygget, det är ju fönster hela vägen. Du gör helt rätt m a o.
  Ha en bra helg!
  Marta

  SvaraRadera