Jag skördade nästan all min chili förra helgen, men min ena 'Jamaican Bell' fick stå kvar med sin röda klockor, trots att bladen slokar. Frukterna är så dekorativa att jag gav den respit ytterligare någon vecka eller två. Som vanligt är den väldigt ranglig i växtsättet, annars hade jag kanske funderat på att ta in den inomhus.
Här hamnade frukterna från övriga chiliplantor. Tur att barnen älskar kryddstark mat...NOT :-(
Etiketter
tulpaner
växthus
rosor
pionvallmo
zinnia
allium
dahlia
pioner
hortensia
lejongap
digitalis
murgröna
snödroppar
alunrot
pelargoner
Chelsea Flower Show
Chilipeppar
buxbom
citronträd
flocknäva
daggkåpa
lavendel
mangold
stjärnflocka
träväxthus
James Galway
julrosor
omskolning
tomat
vårtecken
Gertrude Jekyll
bondpion
hasselört
höstflox
klematis
rabattkant
vintersådd
frökapsel
frösådder
jord
nävor
orangeri
pluggbox
vallmo
Madame Boll
Ormhassel
armchair gardening
bladväxter
cutting garden
höstsådd
rosmarin
solhatt
sättlök
verbena
växthusodling
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Vackert! Hos mig blev det till att göra sambal oelek att ge bort vid tillfälle. Det finns en gräns för hur mycket het mat jag får i mig;))
SvaraRaderaKram
Så vackra frukter! Vet inte riktigt vad jag ska göra med mina plantor. Massor av frukter men dåligt mogna -tyvärr. Sambal badjak är en bra variant att göra på frukterna och ha i mat. Det blir mjukare och jag brukar anpassa mängden efter vem som ska äta. Min pappa är inte så förtjust i stark mat men lite åker alltid ner...
SvaraRaderaKram, Carina