fredag 16 februari 2018

Utbyggnad

Vår utbyggnad börjar närma sig färdigställande, och det är hög aktivitet just nu (i motsats till här på bloggen...). Bilden är tagen för några veckor sedan men på utsidan har det inte hänt så mycket sedan dess. På insidan däremot är målarna i full gång med att spackla, måla och tapetsera väggar så att det nu börjar likna ett riktigt rum.

Funderingarna kring utsidan är ständigt närvarande. Eftersom fotbollsplanen nu fått glasfönster i mer än en riktning (när vi byggde växthuset blev planen enkelriktad) har fotbollsmöjligheten helt fallit bort - vilket är tråkigt för sönerna men vilket givetvis öppnar upp oanade möjligheter för Fru Trädgårdstid :-) Men först måste det tråkiga göras; stenläggning och gräsmatteåterställning... 2018 blir nog ett hektiskt trädgårdsår!

4 kommentarer:

 1. Men fint kommer det att bli :) Spännande!
  Ha en skön helg nu...
  Kram från Titti

  SvaraRadera
 2. Det ser ju redan helt fantastiskt ut. Rolig idé med den uppglasade rundningen/vinkeln i hörnet.

  Ha en fin helg! Carina

  SvaraRadera
 3. Så otroligt fint! Att göra tillbyggen så det passar in är inte det lättaste, men det här ser ju kanon ut. Är det förbindelse i runda delen? Är det ett vanligt rum eller ett svalare orangeri? Ser fram emot fler inlägg och förklaringar.
  /Anette

  SvaraRadera